دوشنبه 01 مرداد 1397 ساعت 18:08

افتتاح آزمایشگاه همکار استاندارد ژئوتکنیک و مکانیک خاک

افتتاح ازمایشگاه

آزمایشگاه همکار استاندارد ژئوتکنیک و مکانیک خاک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج افتتاح شد.

کرم جانی‌پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج در آیین افتتاح آزمایشگاه همکار استاندارد ژئوتکنیک و مکانیک خاک این دانشگاه گفت: «این آزمایشگاه یک گام بلند و ارزشمند در رسیدن به اهداف بلند دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش و فناوری است که به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری و مدیریت مرکز رشد این دانشگاه افتتاح شد.

جانی‌پور بیان کرد: «در حوزه علوم انسانی و مبانی دین اسلام تأکید شده است که علم و عمل باید توأم با هم باشند و این در حوزه علوم تجربی معمول است که ما هرچه به صورت تئوری یاد می‌گیریم در آزمایشگاه به مرحله اجرا در آوریم.»

وی افزود: «از زمان تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون تأکید شده است که دانشگاه باید به سمت تحقیق و پژوهش پیش رود و در شرایط فعلی باید این شعار عملی شود و اگر چه ما از لحاظ کمی، کاهش دانشجو را داریم باید از لحاظ کیفیت در کارهای پژوهشی پیشرفت داشته باشیم.»

رئیس واحد یاسوج خاطرنشان کرد: «با توجه به کاهش دانشجو دغدغه مسئولان دانشگاه رفتن به سمت تجاری‌سازی و درآمدهای غیر شهریه‌ای است و دانشگاه چاره‌ای جز تأمین منابع مالی و درآمد غیرشهریه‌ای و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و آزمایشگاه‌های همکار استاندارد ندارد. باید با راه‌اندازی این آزمایشگاه‌ها و قرارداد با سازمان‌ها و ادارات و مراکز علمی باعث درآمدزایی و پیشرفت این آزمایشگاه شویم.»

صمد نجاتیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج نیز اظهار کرد: «آزمایشگاه همکار استاندارد ژئوتکنیک و مکانیک خاک با مجوز سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی در راستای کمک به تحقیقات دانشگاهی و همچنین کیفیت‌‌بخشی به مسائل پژوهشی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی راه‌اندازی شده است.»

وی گفت: «با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد و حرکت به سوی درآمدزایی غیر شهریه‌ای این آزمایشگاه راه‌اندازی و با داشتن استادان مجرب و پرسنل آزمایشگاهی آماده خدمتگذاری به همه دستگاه‌های اجرایی است.»

1397/4/19 08:51