چهارشنبه 04 اردیبهشت 1398 ساعت 21:06

برپایی ایستگاه مهربانی جهت کمک به سیل زدگان در واحد یاسوج

حجت الااسلام سید حکمت الله هاشمی پور در جلسه ستاد کمک به سیل زدگان کشور که در واحد یاسوج تشکیل شد ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه بیان کرد: با توجه بارشهای اخیر و سیل در استانهای کشور و مشکلاتی که برای بسیاری از هموطنان عزیز بوجود آمده وظیفه شرعی و دینی همه ماست که به یاری هموطنان خود بشتابیم.
وی گفت: با توجه به درخواست همکاران دانشگاه مقرر شد یک روز حقوق فروردین ماه کارکنان واساتید و با هماهنگی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی جهت کمک به سیل زدگان اختصاص یابد.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری گفت: در همین راستا تشکلهای دانشجویی و بسیج دانشجویی اقدام به برپایی ایستگاه مهربانی جهت دریافت کمکهای نقدی و غیرنقدی دانشجویان و خیرین خواهند کرد.
هاشمی پور بیان کرد:با همکاری بسیج اساتید و دانشجویی گروههای جهادی و در قالب گروههای تخصصی روانشناسی، جامعه شناسی ، عمران و بهداشت درمان به مناطق سیل زده اعزام خواهند شد.

1398/1/21 12:05