جمعه 23 آذر 1397 ساعت 04:56

منابع دانشجویان:

منابع اساتید:

احکام برادران

تفسیر نمونه جلد 19(سوره زمر)

احکام خواهران

آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه

ترجمه ادعیه و زیارت

ترجمه فارسی قران

فرزندم اینچنین باید بود

ترجمه انگلیسی قران

تفسیر سوره حمد

نماز

زندگانی پیامبر(ص)

مهندس سیامک راهزادی دبیر شورای قرآن و عترت استان، از آغاز ثبت نام بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان در واحدها و مراکز دانشگاهی استان خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات در دو بخش کتبی و شفاهی ویژه دانشجویان و استادان برگزار می شود.
وی افزود: بخش کتبی دانشجویان شامل رشته های تفسیر قرآن، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، ادعیه و زیارات، نماز، احکام خواهران و برادران، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، آشنایی با زندگانی پیامبراعظم(ص) ، آشنایی با سیره معصومین(ع ) و آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه است. بخش کتبی استادان نیز شامل ترجمه و تفسیر قرآن کریم و آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه می باشد.
ایشان اضافه کرد: بخش شفاهی این دوره از مسابقات نیز شامل رشته های حفظ جزء 30 و حفظ 5 جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء، 25 جزء، حفظ کل قرآن کریم و قرائت، اذان و تواشیح است.
بخش کتبی این دوره از مسابقات 12 آذرماه 97 ساعت 10 صبح هم زمان با سراسر کشور در دانشگاه ها استان برگزار خواهد شد  و زمان برگزاری رشته های بخش شفاهی نیز متعاقبا اعلام می شود.

1397/8/21 13:48