جمعه 23 آذر 1397 ساعت 05:01

برگزاری مسابقات قران و عترت در واحد یاسوج

بیست و چهارمین دوره مسابقات قران وعترت ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یاسوج برگزار شد.
حجت الاسلام محمد غفاری زاده مدیر فرهنگی اجتماعی واحد یاسوج در این باره گفت: این مسابقات در راستای ارتقاء دانش و فرهنگ مذهبی و آشنایی با مفاخر فرهنگ ناب اسلامی و به تناسب ذوق و سلیقه دانشجویان و اساتید برگزار شد.
 مدیرفرهنگی واحد یاسوج گفت: این دوره از مسابقات در دو بخش کتبی و شفاهی ویژه دانشجویان و استادان برگزار می شود.
وی افزود: بخش کتبی دانشجویان شامل رشته های تفسیر قرآن، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، ادعیه و زیارات، نماز، احکام خواهران و برادران، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، آشنایی با زندگانی پیامبراعظم(ص) ، آشنایی با سیره معصومین(ع ) و آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه است. بخش کتبی استادان نیز شامل ترجمه و تفسیر قرآن کریم و آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه می باشد.
ایشان اضافه کرد: بخش شفاهی این دوره از مسابقات نیز شامل رشته های حفظ جزء 30 و حفظ 5 جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء، 25 جزء، حفظ کل قرآن کریم و قرائت، اذان و تواشیح است.
بخش کتبی این دوره از مسابقات با شرکت 450 نفر از دانشجویان واساتید امروز در واحد یاسوج برگزار گردید.

1397/9/12 11:43