چهارشنبه 29 خرداد 1398 ساعت 00:07

ثبت‌نام بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدیاسوج؛ حجت الاسلام هاشمی پور، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان استان کهگیویه وبویراحمد با اشاره به ثبت نام دور جدید اعزام دانشجویان به عتبات گفت: ثبت نام بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان از ۱۸ خرداد آغاز و تا ۲۷ خرداد ادامه دارد.

وی افزود: اعزام‌های این دوره عتبات دانشجویی از ۲۷ تیر ماه آغاز خواهد شد که تا ۱۵ مهر ماه ادامه خواهد یافت.

هاشمی  پور با اشاره به ظرفیت اعزام این دوره گفت: با هماهنگی انجام شده با بانک ملت تسهیلات اعطایی همانند دوره های گذشته مبلغ سه  میلیون تومان برای کاروانهای هوایی و یک میلیون و پانصد هزارتومان برای کاروانهای زمینی خواهد بود.

وی در خصوص زمان اعزام ها گفت: اعزام کاروانهای  دختر مجرد 27 تیر ماه و  متاهلین،پسران مجرد، اساتید و کارکنان در تاریخ های 14 شهریور و چهارم مهرماه انجام خواهد شد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان استان  تصریح کرد:  ثبت‌نام بیست و یکمین دوره از عتبات دانشگاهیان از امروز در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir آغاز خواهد شد.

1398/3/19 08:37