جمعه 01 شهریور 1398 ساعت 07:45

دیدار دانشگاهیان استان با نماینده ولی فقیه

آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان در این دیدار بیان کرد: جایگاه علم در میان بشریت کاملا برجسته و مشخص است و انسان بدون علم ودانش فاقد هویت واقعی است و حقیقت انسان به علم اوست و این یک افتخار برای انسان عالم است که متمایز از سایر انسانهاست و به عنوان هادی و راهنما انتخاب می شود.
نماینده خبرگان رهبری در استان گفت: انقلاب ما در چهلمین سالگی خود می باشد و ما به آن می بالیم و افتخار می کنیم برای خدماتی که این نظام مقدس انجام داده و اساسا انقلاب ما نه تنها در عرصه استقلال آزادی سودآور بوده بلکه در همه عرصه ها حیرت انگیز بوده است.
وی گفت: بنیانگذار انقلاب یک عالم بزرگ بود و پس از آن نیز رهبری عالم وآگاه انتخاب شد و نظام ولایت فقیه، نظام برتر می باشد.
نماینده ولی فقه اظهار کرد: در نظام دینی انسانی که باید جامعه را مدیریت کند بایداز عالم ترین افراد نسبت به جامعه باشد و ما به این نظام و رهبری خود افتخار می کنیم چون که حاکم ما منزلت دین را می داند و میداند که انقلاب ما یک انقلاب در عرصه علم بوده و کشور ما به برکت علم و فضیلت های دیگر در بین 20کشور دنیا در عرصه های مختلف قرار دارد.
آیت الله ملک حسینی گفت: به برکت این انقلاب سرعت رشد و توسعه بیشتر شد ولی در نظام گذشته سرعت فساد و فروپاشی خانواده ها بیشتر بود اما امروزه توسعه ما در زمینه های مختلفی چون قدرت نظامی، اقتصاد، صنعت و دفاعی پیشرفت چشمگیری داشته وبا وجود تمام ناملایمات و مانع تراشی های دشمنان توانستیم از همه مخمصه ها عبور کرده و در این جایگاه قرار بگیریم.

نماینده خبرگان رهبری بیان کرد:ما باید احساس غرور کنیم و به خود ببالیم که در چنین مملکتی و به برکات این انقلاب زندگی می کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: که تمام مردم ومسئولین جامعه محصول و تربیت شدگان شما دانشگاهیان می باشند و باید در تعلیم وتربیت شاگرد خود بکوشید چون هرکدام از اینها در این جامعه مسئول کاری می شوند که بستگی به میزان تعلیم وتربیت دانشگاهیان دارد.

1397/11/15 18:31