چهارشنبه 25 مهر 1397 ساعت 05:16

قابل توجه داوطلبان ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد واحد یاسوج

تمدید مهلت ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته:

به اطلاع داوطلبان بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج می رساند
 مهلت پیش ثبت نام بدون آزمون، برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.azmoon.org تا پایان روز یکشنبه 96/11/15شنبه تمدید شد.
بر اساس اعلام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد این تاریخ به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.
 پس از پایان مهلت پیش ثبت نام از روی سایت، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه در طی سه روز، سوابق تحصیلی ثبت نام شدگان را بر اساس شرایط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام (شرط معدل و ...) بررسی می کند و پس از آن کارنامه داوطلبین احتمالا تا پایان هفته جاری بر روی سامانه اعلام نتایج به نشانی www.azmoon.com قرار خواهد گرفت.
در صورت احراز شرایط قبولی، پذیرفته شدگان بدون آزمون جهت ثبت نام حضوری به واحد دانشگاهی معرفی خواهند شد.

لیست رشته ها

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام               دانلود فایل

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در بهمن ماه 96
در مقاطع و رشته های ذیل، بدون آزمون دانشجو می پذیرد:
جهت ثبت نام از تاریخ 02/11/96 به وب سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه نموده و پس از گذشت 24 ساعت از تکمیل اطلاعات ثبت نام در وب سایت مربوطه، جهت تشکیل پرونده، به واحد یاسوج مراجعه نمایید.

·         مدرک تحصیلی مورد نیاز برای ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته:
مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم مرتبط یا غیرمرتبط با رشته­ی ثبت نامی

تبصره 1: داوطلبینی که دارای مدرک تحصیلی کاردانی پیوسته یا ناپیوسته­ی مرتبط یا غیرمرتبط با رشته­ی ثبت نامی از سایر دانشگاه­ها می باشند، می­توانند به جای مدرک پیش دانشگاهی، مدرک کاردانی خود را جهت ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته در رشته­­­ی دلخواه خود، که در مقطع کارشناسی ناپیوسته برای آن رشته پذیرش وجود ندارد، ارائه دهند.
تبصره 2:اگر مدرک تحصیلی با رشته­ی ثبت نامی مرتبط باشد، دروس گذرانده­ی خود را در صورت داشتن شرایط و با مشورت مدیر گروه مربوطه، معادل سازی نمایند.

·         مدرک تحصیلی مورد نیاز برای ثبت نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته:
کاردانی پیوسته یا کاردانی ناپیوسته­ی (مرتبط یا غیرمرتبط با رشته­ی ثبت نامی)

·         قابل توجه داوطلبین دارای مدرک تحصیلی دیپلم فنی یا کار و دانش:
این دسته از داوطلبین، در مقطع کاردانی پیوسته ثبت نام نمایند که باید به مرکز آموزشی سما مراجعه نمایند.

اداره ثبت نام دانشگاه

آدرس کانال تلگرام دانشگاه          azadyasuj@