چهارشنبه 02 اسفند 1396 ساعت 10:33

ممنوعیت تدریس دانشجویان دکتری در مقطع تحصیلات تکمیلی

تصویر مطلب ممنوعیت تدریس دانشجویان دکتری در مقطع تحصیلات تکمیلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بوشهر، دکتر مسعود صانعی در جلسه ارزیابی و نظارت دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه بالابردن کیفیت و بهره وری با یک نسخه و در یک بخشنامه یکسان به دست نخواهد آمد، گفت: راهبرد ما برای بهره وری، راهکارهای عملی برای دستیابی به بهره وری پایدار است.

صانعی با تأکید بر حضور 32 ساعتی اعضای هیأت علمی در واحدها و مراکز دانشگاهی، اظهار داشت: مسئولان واحدها و مراکز دانشگاهی در تهیه، آماده سازی و تجهیز فضای اختصاصی برای حضور اعضای هیأت علمی در ایام هفته اقدام کنند.

وی از ممنوعیت تدریس دانشجویان دکتری در مقطع تحصیلات تکمیلی خبر داد و افزود: از نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 علاوه بر اعمال این مهم در همه واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی از تدریس استادان در دروس و رشته های غیر تخصصی نیز جلوگیری خواهد شد.

مدیرکل ارزیابی و نظارت دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه همه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی، موظف به رعایت تقویم دانشگاهی در نیمسال دوم 96-97 هستند، گفت: فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و ... باید در قالب زمانبندی اعلام شده، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و به صورت یکسان اجرا شوند.

صانعی آیین‌نامه جدید ارتقای اعضای هیأت علمی را به طور مبسوط بیان و چالش های آموزشی واحدهای استان بوشهر را تشریح کرد و بر اهتمام واحدها و مراکز دانشگاهی در راستای اعمال و رعایت بخشنامه ها تأکید کرد.

1396/10/25 12:36